Skip to content

Kom tussen 9.00u en 17.00u op ‘Het Salon’ eens kijken wat AFS anno 2024 allemaal te bieden heeft.
Ontdek ons internationaal programma-portfolio, maak kennis met onze uitwisselingen binnen en buiten Europa en laat je persoonlijk informeren over een AFS-programma op jouw maat.
Maak kennis met de educatieve tools en initiatieven die AFS vandaag aanbiedt aan individuen, scholen, organisaties en bedrijven. Kom meer te weten over de first class tools en trainers die AFS ter beschikking stelt van iedereen die zelfzeker en succesvol wil navigeren in een geglobaliseerde wereld en een superdiverse samenleving.

Dwalend over de continenten kan je alle info over het AFS van vandaag vinden op ons Salon in Laken. Maar ook enkele van onze partners stellen die dag hun programma’s en producten tentoon.
Leer dus meer over internationale programma’s voor kinderen, taalstages en -vakanties voor tieners, inter-Belgische uitwisselingen, educatieve materialen en projecten.

Zaterdag 27 april praat jij met jonge en iets oudere ervaringsdeskundigen en stel je je vragen aan ervaren en gepassioneerde professionals.
Wij vertellen je alles over de werking van AFS, de educatieve doelen van AFS, de door Europa gesubsidieerde programma’s die AFS aanbiedt, de beurzen die wij ter beschikking stellen en het boeiende wereldgezin-programma dat wij graag open stellen voor elk warm en gastvrij huis.

Onze vrijwilligers en alumni getuigen en geven je de inside-informatie die je zoekt, onze AFS-collega’s vertellen je alles over verzekeringen, financiële voorwaarden en over wat wij doen om toegankelijk, inclusief en duurzaam te werken.

Je kan op de markt terecht om te grasduinen, te luisteren, jezelf te verliezen in verhalen of heel gericht een workshop te volgen over een thema dat jou aanbelangt. Denk aan workshops over Europese ESC-programma’s, de ‘scholarship’ mogelijkheden binnen AFS, onze 18+ programma’s, onze educatieve tools en projecten voor het onderwijs, ons wereldgezinprogramma en veel meer.

Info-momenten