Skip to content
Kan u niet aanwezig zijn op AFS ensemble – ons 75-jarig jubileum in april in Laken? 

Hoewel we u heel graag persoonlijk zouden verwelkomen, kan u het werk en de missie van Fondation AFS Stichting Belgium ook op een andere manier ondersteunen. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan onze missie en wordt ontzettend gewaardeerd.

Ter ere van dit 75-jarig jubileum in België hebben we in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting een speciale campagne opgezet. 

  • Met een donatie van € 40 (fiscaal aftrekbaar) betaal je niet alleen voor het eten op tafel, maar ondersteun je ook de vluchtelingen die deze avond voor jou werken, en getraind en ondersteund worden door Instroom Academy.
  • Met een donatie van € 80 (fiscaal aftrekbaar) steun je niet alleen de Instroom Academy, maar ook nieuwe social impact vrijwilligersprojecten die door de AFS foundation worden ontwikkeld.
  • Met een donatie van € 150 (fiscaal aftrekbaar) steun je bovendien alle inclusie- en diversiteitsprojecten van AFS.
  • Elke donatie van meer dan € 150 wordt gebruikt om van AFS een impactvolle, toegankelijke en diverse organisatie te maken. In die zin draagt jouw bijdrage (en de bijdrage die de Belgische overheid op deze manier investeert via belastingvermindering) bij aan de ‘meer rechtvaardige en vreedzame wereld’ die we ook met dit galadiner nastreven.

Concreet zal uw bijdrage aan de Fondation AFS Stichting Belgium helpen bij het realiseren van acties zoals jongeren de kans bieden zich te ontwikkelen als actieve wereldburgers, globalisering van scholen en instellingen initiëren, toegang tot intercultureel onderwijs via beurzen en outreach-programma’s vergroten. Wat meer:

  • Innovatieve projecten voor wereldburgerschap, geleid door vrijwilligers.
  • Ondersteuning van lokale partnerschappen met gelijkgestemde organisaties voor lokale interculturele impact, zoals onze samenwerking met de Instroom Academy voor het AFS Ensemble Galadiner. 
  • Het creëren van beurzen voor jongeren om deel te nemen aan kortetermijnacties in het buitenland.
  • Projecten met scholen rondom de thema’s educatie in wereldburgerschap en sociale inclusie.
  • Sluit u aan bij onze missie om een meer rechtvaardige en vreedzame wereld te bouwen.